Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Oλίγον από …Γυναίκα, Bollywood, μυστικές συνταγές κι άλλα gadgetoειδή

Η Κυριακή, 8 Μαρτίου (ώρα 15.00) οι Radioφονικές Θείτσες θα είναι στον ‘’αέρα’’ με μια ακόμα εκπομπή στον DriverFM.

Η Κυριακή, επίσης είναι η παγκόσμια ημέρα της γυναίκας. «Θάλασσα και  πυρ, και γυνή τρίτον κακόν» είχε πει ο Μένανδρος τον 4ο αιώνα και πείτε μας, κι εσείς, παρακαλώ, εάν είχε δίκιο.  

Επίσης, εμείς δεν κάνουμε το «χατίρι», όπου κι όπου και σ’ όποιον κι όποιον, αλλά να… έχουμε κι ένα ‘’παράξενο παιδί’’ στην παρέα και θεωρήσαμε, πως είναι ευκαιρία να σας το συστήσουμε.

Κι όλα αυτά πριν φύγουμε για Ινδία.  ‘Εχουμε προγραμματίσει να πάμε εκεί για να διαμαρτυρηθούμε για την διακοπή της προβολής της hindi ταινίας που μετά από 20 χρόνια την διέκοψαν –έτσι αδικαιολόγητα!  
‘Εχουμε παρεξηγηθεί πολύ μ’ αυτό το θέμα.
Είναι μια καλή ευκαιρία να φάμε εκεί και ότι ‘’masala έχει και δεν έχει η χώρα.  Δεν μας νοιάζει κι αν τα φαγητά τους έχουν σκόρδο… γιατί εμείς έχουμε τη μυστική συνταγή -πώς να τρώμε σκόρδο χωρίς να μυρίζουμε.

Και μιας και αναφερθήκαμε σε φαγητά, να σας ενημερώσουμε πως την  Κυριακή, 8 Μαρτίου στην εκπομπή μας, όποιος επιθυμεί μπορεί να μας πει το ζώδιο του για να του πούμε ποιο είναι το φαγητό που τον αντιπροσωπεύει.
Ξέρουμε επίσης να του πούμε και που πηγαίνουν τα μυρμήγκια όταν θέλουν να κάνουν την ανάγκη τους.  Νομίζατε πως δεν θα το μαθαίναμε; χα! Πως ήταν δυνατόν;
Επιπλέον, θα μάθετε κοντά μας κι άλλα τεχνολογικά θέματα και επιτεύγματα καθώς και gadgetoειδείς τσαχπινιές, που άλλος κανείς δεν θα σας τις μάθει.

Συντονιστείτε στον DriverFM και ακούστε την εκπομπή «Ημέρες Radioφόνου» από τις Radioφονικές Θείτσες την Kυριακή, 8 Μαρτίου στις 3 το μεσημέρι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου