Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Oι Γλυκές Ρέγγες παρουσιάζουν...

την παράσταση Κωμικού Θεατρικού Αυτοσχεδιασμού
στο 1st Athens Comedy Festival
με τίτλο:
τη Κυριακή, 19 Απριλίου 2015 (ώρα 21.00)
Πολυχώρος Τέχνης & Πολιτισμού "Λύχνος"
(Χαλκιδικής 83, Γκάζι, Αθήνα)

 «Τα παιδία παίζει» - και οι Γλυκές Ρέγγες …παίζει!
Δείτε τι «παίζει» στον Πολυχώρο Τέχνης και Πολιτισμού «Λύχνος»

Οι Γλυκές Ρέγγες έχουν …απλώσει τα δίχτυα τους στην οδό Χαλκιδικής 83 στο Γκάζι και συγκεκριμένα στον ιδιαίτερα ζεστό και μοντέρνο πολυχώρο του «Λύχνος».   Εκεί «παίζουν μαζί με το κοινό την κωμική παράσταση θεατρικού αυτοσχεδιασμού με τίτλο ReggoStory1, γεμάτοι κέφι και διάθεση για ‘’παιχνίδι’’, συμμετέχοντας, ταυτόχρονα, στο 1ο Φεστιβάλ Κωμωδίας, που διοργανώνει ο «Λύχνος».

΄Αραγε, θα κερδίσουν στο Φεστιβάλ; Αυτό δεν το γνωρίζουν!
Αυτό το γνωρίζει το κοινό που θα απολαύσει τις Γλυκές Ρέγγες και θα ψηφίσει.   Ναι! γιατί εκτός από την κριτική επιτροπή του «Λύχνος», η οποία αποτελείται από καταξιωμένους καλλιτέχνες του Θεάτρου και της Τέχνης, το κοινό, επίσης, έχει τη δυνατότητα μέσω ψήφου, να κρίνει!

Παρ’ όλα αυτά, οι «Γλυκές Ρέγγες» ένα πράμα γνωρίζουν!  Τη Κυριακή, 19 Απριλίου και ώρα 9μμ, μαζί με το αγαπημένο τους κοινό θα ‘’παίξουν’’, θα ‘’απολαύσουν’’ και θα ‘’ευχαριστηθούν’’ παιχνίδια για μικρούς, μεγάλους, αλλά και …ακόμα πιο Μεγάλους!  Κάθε παιχνίδι και μια κωμική θεατρική σκηνή, μια ξεκαρδιστική ιστορία με την αυτοσχεδιαστική επιδεξιότητα και τον απόλυτο συντονισμό της Ομάδας.

Οι Γλυκές Ρέγγες αποτελούνται από τους: Β. Αριανούτσου, Γ. Βομπιρη, Π. Δαμουλή, Λ. Σταματελάτου, Ι. Τροβά, Κλ. Χατζηγιάννη, Ε. Χριστοδουλάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου