Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Συνέντευξη με τον Καθηγητή κ. Στέλιο Χόντα, Γενικό Διευθυντή των Πανεπιστημιακών Φροντιστηρίων ‘’ΒΙΤΑΛΗ’’

Τη Κυριακή, 24 Μαίου στις 3 ακριβώς το μεσημέρι και μέσα από την εκπομπή«Ημέρες Radioφόνου» ο Γενικός Διευθυντής των Πανεπιστημιακών Φροντιστηρίων ‘’Βιτάλη’’, Καθηγητής κ. Στέλιος Χόντας, θα είναι μαζί μας, στον ‘’αέρα’’ για να συζητήσουμε πολλά και ενδιαφέροντα θέματα πάνω στο τομέα της εκπαίδευσης –και όχι μόνο!
Τα Πανεπιστημιακά Φροντιστήρια ‘’Βιτάλη’ εξειδικεύονται  εδώ και χρόνια στο χώρο τηςτριτοβάθμιας εκπαίδευσης και έχουν ήδη διαγράψει μια απόλυτα επιτυχημένη πορεία. Εξειδικεύονται στην φροντιστηριακή στήριξη φοιτητριών και φοιτητών και στην προετοιμασία υποψήφιων για τις εισαγωγικές εξετάσεις του ΑΣΕΠ και της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης.
Οι εγκαταστάσεις των Πανεπιστημιακών Φροντιστηρίων "ΒΙΤΑΛΗ" βρίσκονται στην Αθήνα, Νίκης 2 & Καρ. Σερβίας, καθώς επίσης και στον Πειραιά, Δεληγιώργη 106Α (απέναντι από το Πανεπιστήμιο Πειραιά) τηλ.: 210 4220970-2 & 210 7712995

Ανάμεσα σε μουσική και τραγούδια, μια άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση θα εξελιχθεί στο"...ραδιόφωνο που παίζει δυνατά" το DriverFM - τη Κυριακή, 24 Μαίου (από 15.00 μέχρι 17.00) μέσα από την εκπομπή που συντονίζουν οι Radioφονικές Θείτσες. 

Αξίζει! να μη τη χάσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου